Componentele unui sistem Digital Cinema

 

Fiecare proiect al unei sali de cinema este unic, si in consecinta configuratia sistemului (la nivel de echipamente) este particulara pentru acea sala.

Cu toate acestea, componentele din care se realizeaza un sistem de Digital Cinema sunt in general aceleasi. In continuare va prezentam o descriere a acestor componente.

 

Proiectoare Barco Digital Cinema, rezolutie 2K sau 4K, pentru proiectii 2D/3D

Producatorul Barco pune la dispozitie o gama foarte larga de proiectoare DCI, care acopera necesitatile oricarei sali de cinema. Proiectoarele sunt grupate in patru serii distincte, in functie de tehnologie si generatie.

 

Media Server

Tehnologia Barco Alchemy suporta rezolutii 4K 2D la 60fps si 4K 3D, fiind probabil cel mai avansat si mai fiabil media server pentru digital cinema, disponibil in prezent pe piata.

Procesor audio

Imbinand inalta peformanta cu functionalitatea si calitatea legendara Dolby, procesorul audio reprezinta elementul central al unui sistem de sunet Dolby Atmos, Dolby Digital 7.1 sau Dolby Digital 5.1.

Sistem audio

Incintele audio sunt special proiectate pentru sali de cinema. Gama larga de modele cuprinde incinte audio de diferite puteri si dimensiuni, cu doua sau trei cai, incinte audio pentru surround, incinte audio subwoofer, astfel orice tip de sala de cinema, mica, medie sau mare va putea fi dotata cu incintele audio corespunzatoare. Amplificatoarele sunt de inalta calitate, special proiectate pentru instalatii de sunet cinema.

Ochelari 3D

Ochelarii 3D sunt proiectati sa fie confortabili si ergonomici, asigurand vizualizarea imaginilor 3D la cea mai buna calitate.

Accesorii

Ecrane de proiectie (indiferent de dimensiune, raport de aspect, factor gain), rack-uri pentru echipamente, cabluri profesionale pentru interconectarea echipamentelor, scaune speciale pentru sali de cinema, izolare fonica, etc.

Proiectare si integrare de sistem

Punerea in opera si ulterior intretinerea unui sistem de cinema digital necesita o serie de servicii de proiectare, instalare, punere in functiune si mentenanta.

 Pentru o oferta de sistem Digital Cinema particularizata pentru proiectul dvs, va rugam sa ne contactati.